Ny hembryggningsbutik på Nätet presenteras av Gert Strand AB

Det svenska företaget Gert Strand AB presenterar en ny hembryggningsbutik med nordens största varusortiment för hembryggning samt gör vinbryggning på ett enklare sätt: hembryggning.se

Med målsättningen att föra de bästa produkterna, den högsta kvaliteten och 35 års erfarenhet lanseras nu webshopen hembryggning.se och tillhandahåller hembryggare den höga produktkvalitet som tidigare sålts endast till bryggeri nu i konsumentpack.

I sortimentet finns bl.a. Prestige sprit- och liköressenser, Turbojäst, Aktivt Kol, glasintrument och Ingredienser för vinbryggning. Med egen produktutveckling och fabrik tillverkas över tvåhundra olika essenser som ger Prestige essenserna en unik ställning för smaksättning av sprit. Den enklaste essensen innehåller 8 fruktoljor och ingredienser och de mer avancerade betydligt mer komponenter.

Turbojäst lanserades ursprungligen av Gert Strand och benämndes i starten av 80-talet för Superjästen. Under många år var Superjästen den bästa jästen på världsmarknaden men Gert Strands produktarbete fortsatte och i slutet av 1990-talet ersattes Superjästen av den nyutvecklade rena Turbojästen som idag tillhandahålls i olika s.k. Turbos med unika egenskaper, alla i toppklass. Turbojästen är den samma som levereras till bryggindustrin på distillery-yeast.com – men i konsumentstorlekar.

Hembryggning.se tillhandahåller konsumentförpackat Aktivt kol av optimal kvalitet som ger det bästa resultatet. En stor del av den kunskap som idag finns om aktivt kol kommer från Gert Strand och i butiken finns därför flera olika typer av aktivt kol för att tillgodose de stora kvalitetskrav kunderna ställer. Kolsorterna är kvalitetstestade av Gert Strand AB och allt aktivt kol batch-testas med en egenutvecklad kvalitetsäkringsmetod innan packning sker.

Från världsledande tyska företaget Widder levererar hembryggning.se alkoholmätare, oechslevikter, termometrar och mätglas i laboratoriekvalitet. För de som inte väljer den absolut högsta kvaliteten erbjuder hembryggning.se också de mest prisvärda instrumenten från Kina.

Hembryggning.se har ett enormt sortiment som tillfredsställer även den mest avencerade hembryggare. I butiken finns all utrustning som plast- och jäshinkar, kranar för fat och dunk, doppvärmare, vinfiltreringsapparater och alla saker som krävs för bryggning.

I varusortimentet finns också flera läskkoncentrat (4 cl till 1 liter läsk är doseringen) med minimalt med socker, eller inget socker alls, men med samma sötma som vanlig läsk. Sockerfri god likör

Det tillhandahålls även kolsyrat vatten kaffe- och vispgräddearomer – allt för den goda smaken skull. Hembryggning.se är den kompletta butiken med bra produkter för krävande hembryggare.

Produkterna finns i nya www.hembryggning.se butiken och levererar direkt till konsument. Under en begränsad tid levereras alla beställningar fraktfritt inom Sverige.